[ DEKORACION WEBSHOP]
 

ÉTTERMÉNEK HANGULATA
IS LEGYEN MEGNYERŐ!


Kedves Étteremvezető!

Szeretném felhívni a figyelmét egyedi éttermi kiegészítőinkre, melyek nem csak praktikusak, de különleges díszei is lehetnek vendéglátóegységének!

Egyszerű igényekre különleges megoldások!

A Mucius Scaevola Kft. kreatív csapata azon dolgozik, hogy a mindennapi funkcionális eszkö­zöket új megközelítéssel alkossa meg.

Ne csak ételei legyenek elismerésre méltóak,
éttermének hangulata is legyen megnyerő!

Webáruházunkban kedvére válogathat hetente bővülő termékeinkből, melyek túlmutatnak a hétköznapin, közben elegáns, minőségi és ötletes megoldást nyújtanak vendégei kiszolgálására, tájékoztatására.

Vásároljon menütáblát, itallapot, asztalszámot, illetve rendeljen tőlünk molinót, cégtáblát, szórólapot, névjegykártyát! Ha saját ötleteit szeretné megvalósítani, abban is szívesen állunk rendelkezésére.

[ Boros asztali reklám ] [ Borlap ] [ Asztalszám ]

Érdeklődjön elérhetőségeinken vagy keresse fel webáruházunkat:
http://shop.dekoracion.hu/osszes-termek


Üdvözlettel:

Pap Rita
értékesítési menedzser
Telefon: +36 20 490 8988
E-mail: rita@mucius.hu
DEKORACION
Az első vonaltól az utolsó szögig!
DEKORACION WEBSHOP
Mucius Scaevola Kft.
H-1107 Budapest, Fogadó utca 3., I/7-8.
Tel/Fax: +36 1 433 2451
Mucius Scaevola Kft.
Facebook Twitter Google Plus Youtube
© Mucius Scaevola Kft.

Ezt a hírlevelet a Mucius Scaevola Kft. (DEKORACION WEBSHOP) direkt marketing rendszerén keresztül a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét adatbázisunkból nyertük, marketing hálózatokon keresztül, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ha nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.

A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.
A Mucius Scaevola Kft. adatkezelési nyilvántartási azonosítója: NAIH-64009/2013.