[ DEKORACION WEBSHOP]
 

Kizárólag a legmenőbb
cukrászdáknak ajánljuk!


Kedves Partnerünk!

A shop.dekoracion.hu webshopban leadott korábbi rendelésed kapcsán kerestünk meg és ezúton szeretnénk figyelmedbe ajánlani legújabb termékeinket.

Katalógusunk olyan reklámeszközöket, kiegészítőket és nyomdai termékeket tartalmaz, melyek elengedhetetlen kellékei minden cukrászdának és promóciós tevékenységnek.

[ Fagylalt Katalógus - 2021 - Mucius Scaevola Kft. ]

Kattints a letöltött katalógus képeire és keresd fel webshopunkat vagy egyedi igények esetén vedd fel velünk a kapcsolatot!

KATALÓGUS LETÖLTÉSE


Üdvözlettel:

Szabó Andrea
Telefon: +36 20 487 2354
E-mail: andrea.szabo@mucius.hu
Mucius Scaevola Kft.
1106 Budapest, Maglódi út 6.
[ DEKORACION WEBSHOP]
Az első vonaltól az utolsó szögig!
DEKORACION WEBSHOP
Mucius Scaevola Kft.
1106 Budapest, Maglódi út 6.
Tel/Fax: +36 1 433 2451
Mucius Scaevola Kft.
mucius.hu   Facebook   Twitter   Youtube

© Mucius Scaevola Kft.

Ezt a hírlevelet a Mucius Scaevola Kft. (DEKORACION WEBSHOP) direkt marketing rendszerén keresztül a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét adatbázisunkból nyertük, marketing hálózatokon keresztül, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ha nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.

A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.
A Mucius Scaevola Kft. adatkezelési nyilvántartási azonosítója: NAIH-64009/2013.