DEKORACION.HU
Karácsonyi díszdoboz, újrahasznosított papírból

AJÁNDÉK DOBOZBAN - DOBOZ AJÁNDÉKBA


Tisztelt Cégvezető!

Karácsonykor nemcsak az ajándékot magát nehéz kiválasztani, hanem azt is, milyen legyen a csomagolása. A csomagolópapír állandóan elszakad, összegyűrődik, ráadásul mindig akkor fogy el, amikor nem kéne, és még az ajándékot sem védi kellőképpen. Cégek esetében ráadásul különösen fontos, hogy ízléses csomagolású ajándékkal köszönhessék meg partnereiknek az egészéves együttműködést. Ha szeretnél kitűnni idén már a csomagolással is, nézd meg, nálunk mik lesznek a fa alatt!

Borosdoboz Borosdobozok Arculatos díszdobozok
Borosdoboz, üveggel Sajtos doboz, fehér, címkézve

Ezek a dizájn dobozok, melyek az ajándékok méretéhez és formájához igazodnak, különleges, egyedi megjelenésükkel rögtön magukra vonzzák a tekintetet. A dobozokat ráadásul saját ízlés, vagy a cég arculatának megfelelően tudjuk dekorálni, így nemcsak formában, de kinézetében is egyedi, névre szóló terméket tudunk előállítani, ami egyben egy dekoratív reklámeszköznek is megfelel. Nagyrészben újrahasznosított anyagból készül, ezzel is próbáljuk még költséghatékonyabban és környezetkímélőbben létrehozni új termékeinket. A keményebb kartonpapír merevsége miatt pedig védve van a benne lévő meglepetés a különböző külső hatásoktól.

Ha megtetszett valamelyik dobozunk, vagy saját formát szeretnél, keress fel minket!

Készítse fel cégét a közelgő ünnepekre! A DEKORACION.HU (Mucius Scaevola Kft.) csapata Budapesten, a X. kerületben örömmel áll rendelkezésére az alábbi szolgáltatásokkal:


Üdvözlettel:

Zun Sándor
ügyvezető
Mobil: +36 20 912 4627
Üzenet az ügyvezető részére »
DEKORACION.HU
Az első vonaltól az utolsó szögig!
Mucius Scaevola Kft.
H-1107 Budapest, Fogadó utca 3., I/7-8.
Tel/Fax: +36 1 433 2451
Mucius Scaevola Kft.
Facebook Twitter Google Plus Youtube
© Mucius Scaevola Kft. 2014

Ezt a hírlevelet a Mucius Scaevola Kft. direkt marketing rendszerén keresztül a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét adatbázisunkból nyertük, marketing hálózatokon keresztül, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ha nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.
A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.
A Mucius Scaevola Kft. adatkezelési nyilvántartási azonosítója: NAIH-64009/2013.