[ DEKORACION WEBSHOP]
 

Étteremvezetők figyelem!

Eljött az év utolsó hónapja, és egyben kezdetét veszi a karácsony előtti hajcihő. Ilyenkor még fontosabb, hogy igazán egyedülálló külsőt kapjon vendéglátóegysége! A Mucius Scaevola Kft. termékeivel kitűnhet a sok csillogó dísz közül.

Hívja fel a figyelmet éttermére egy szembetűnő megállító-táblával, keltsen feltűnést egy egyedi ablakfóliával, vagy tegye autóját is reklámfelületté látványos autómatricáinkkal.

Éttermi kiegészítők és reklámeszközök tőlünk,
de az Ön igényeire szabva
http://shop.dekoracion.hu/

Rendeljen webáruházunkból vagy keressen minket elérhetőségeinken saját ötleteivel!

Ha pedig házhoz is szállít, használja az etlapom.hu online ételértékesítő rendszerünket, melyet az első három hónapban ingyen kipróbálhat.


Üdvözlettel:

Pap Rita
értékesítési menedzser
Telefon: +36 20 490 8988
E-mail: rita@mucius.hu
DEKORACION
Az első vonaltól az utolsó szögig!
DEKORACION WEBSHOP
Mucius Scaevola Kft.
H-1107 Budapest, Fogadó utca 3., I/7-8.
Tel/Fax: +36 1 433 2451
Mucius Scaevola Kft.
Facebook Twitter Google Plus Youtube
© Mucius Scaevola Kft.

Ezt a hírlevelet a Mucius Scaevola Kft. (DEKORACION WEBSHOP) direkt marketing rendszerén keresztül a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét adatbázisunkból nyertük, marketing hálózatokon keresztül, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ha nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.

A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.
A Mucius Scaevola Kft. adatkezelési nyilvántartási azonosítója: NAIH-64009/2013.